Kayserispor'un sol bek için gözüne kestirdiği isim belli oldu
Kayserispor yönetimi yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. Sportif ve teknik yönetim konusunda art arda anlaşmalar yapan sarı kırmızılık kulüpte gözler yeni transfer edilecek futbolculara çevrildi.
Kayserispor'da yeniden Başkan seçilen Ali Çamlı ve ekibi yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bri yandan ekonomik problemlerle ilgilenen yönetim diğer yandan yeni sezon transferleri için girişimlerini sürdürüyor.
Kayserispor'un gündeminde Soner var!
Kayserispor'da yeni bir isim gündeme geldi. Buna göre Kayserispor'un, Samsunspor ile sözleşmesi sona eren Soner Gönül'ü kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. 29 yaşındaki futbolcuyla görüşmelere başlanıldığı ve büyük aşama kaydedildiği öne sürüldü. Soner'in de sarı kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi.
1'inci lig takımlarının trasnfer radarına girdi
Samsunspor'un 2021 yılından bu yana kadrosunda bulunan tecrübeli sol bek Soner Gönül, Trendyol 1. Lig'in iddialı takımlarının transfer radarına girdi. Orta sahanın solunda da oynayan Soner, futbola Giresunspor'da başladı ve ardından Galatasaray'ın altyapısında forma giydi. Soner, Keçiörengücü'nden, Samsunspor'a transfer oldu.

