Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale, Sivas'a çıkarma yapacak. Maç hangi gün saat kaçta oynanacak?

Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale, sezonun son haftasında Sivas'a çıkarma yapıyor. Kayserispor Sivasspor maçı hangi gün saat kaçta başlayacak? İşte bu heyecan dolu maç hakkında tüm detaylar!

Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale, Sivas'a çıkarma yapacak. Maç hangi gün saat kaçta oynanacak?

Kayserispor'un taraftar grubu Kapalı Kale, sezonun son haftasında Sivas'ta takımını yalnız bırakmayacak. Sarı-Kırmızılı takımın en büyük itici gücü olan Kapalı Kale, tribün desteğini Sivas'ta da verecek. 

Kayserispor'un taraftar grubu Kapalı Kale, her zaman, her yerde  takımına olan desteğiyle başarının mimarı oldu. Sezon boyunca takımlarını yalnız bırakmayan Kapalı Kale, son hafta da oyuncularını yalnız bırakmayacak. Sivas 4 Eylül Stadı'nın tribünlerinde yerlerini alacak olan Kapalı Kale, coşkulu tezahüratlarıyla takımlarını desteklemeye hazarlanıyor.

Bu önemli maçlarda Kayserispor'un hedefi; sezonu 3 puanla tamamlamak. Geçtiğimiz sezon da son maç Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanmıştı. Son haftadaki bu önemli maç Kayserispor taraftarları, takımlarını en iyi şekilde desteklemek için Sivas'a akın edecek.  6 Haziran Salı günü saat 17:00'da başlayacak olan mücadele, Sivas 4 Eylül Stadı'nda gerçekleşecek.Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale, Sivas'a çıkarma yapacak. Maç hangi gün saat kaçta oynanacak?Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sezonun son maçında karşılaşacağımız Sivasspor maçı için deplasmana gidiyoruz. Deplasmana bizlerle birlikte gelmek isteuen "Münferit" tarartarlarimiz: isimlerin 0539 318 4999 numarasına yazdırabilir." ifadeleri kullanıldı.. 

Hareket Bilgileri de; Kayserispor Buluşma Noktası: 6 Haziran saat 10:00 olarak açıklandı. 

NOT: Sivas deplasmanı için isim yazma işlemlerimiz başlamıştır.

Kapalı Kale'den yapılan bilgilendirme mesajında, "Sezonun son deplasmanında bizlerle omuz omuza olmak isteyen taraftarlarımız DM aracılığıyla isimlerini yazdırabilirler. İsim yazma işlemleri Pazartesi (yarın) 14.00’da sona erecektir" denildi.