Kayserispor'da transfer yasağı kaldırılacak mı? Bu hafta...

Kayserispor'da Mame Thiam'ın Pendikspor'a transferi, Stephane Bahoken'in sakatlanması ve TAHKİM Kurulu'nun 3 puanı silme kararı, Kayserispor'u zor bir duruma soktu. Sarı-Kırmızılı kulüpte Başkan Ali Çamlı ve yönetimin transfer yasağını kaldırması, ardından da transfer yapması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Olay'In Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da transfer yasağı kaldırılacak mı? Bu hafta...

Kayserispor’da Mame Thiam'ın Pendikspor'a gitmesi, Stephane Bahoken’in sakatlanması, ardından da 3 puanın silinmesi tehlike çanlarının çalmasına neden oldu.
Sarı-Kırmızılılar, son dönemde yaşadığı sıkıntılarla gündemde. Mame Thiam'ın Pendikspor'a transferi ve Stephane Bahoken’in sakatlanması, Olivier Kemen’in ayrılması ve 3 futbolcunun da milli takımlara gitmesi olumsuz bir hava yaşatmıştı. Bu duruma yaşanan sakatlıklar da eklenince Sarı-Kırmızılı ekibi zorlu bir sürece soktu. TAHKİM Kurulu'nun da açıkladığı kararla 3 puanın silinmesi, kulübü daha da sıkıntılı bir duruma düşürdü.

Kayserispor’da transfer yasağı kaldırılacak mı?

Mame Thiam'ın ayrılığının ardından Kayserispor'da gözler yönetimde. Bahoken'in sakatlığıyla birlikte, Ali Çamlı başkanlığındaki Sarı-Kırmızılı kulüp, transfer tahtasını açarak kadroyu güçlendirmeyi planlıyor. Ancak, bu hamle için 4 Milyon Euro gibi ciddi bir miktarda para gerekiyor. Yönetim bu parayı bulmak ve transfer yasağını kaldırmak için kaynak aradığı öğrenildi.

Yönetim Çabalarını Sürdürüyor: 70 Milyon Para gerekli

Kayserispor'un transfer yapabilmesi için gerekli olan 4 Milyon Euro ödemesi gerekiyor. Yönetim para bulma çabalarını gece gündüz sürdürüyor. Thiam'ın transferinden elde edilen 60 Milyon TL'nin yanı sıra, ek kaynak bulma çalışmalarıyla düzlüğü çıkılması amaçlanıyor. Yönetim, transfer yasağını kaldırmak için formüller aradığı konuşuluyor. 

3 puanın silinmesi moralleri alt üst etti

TAHKİM Kurulu'nun Kayserispor'un itirazını reddederek 3 puanın silinme kararı, moralleri alt üst etti. Taraftar, yönetimden transfer yasağının kaldırıp, nokta atışı transfer yapmasını bekliyor. Bu hafta içinde yönetimin bu konuda basına önemli açıklamalar yapacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.