Herkesin gözü buradaydı - Resmiyet kazandı

Kayserispor'un TAHKİM'e yaptığı itiraz ret edildi ve kulüp resmi olarak 3 puan kaybına uğradı. Bu kararla birlikte Sarı-Kırmızılı ekip, toplamda 26 puana gerileyerek lig sıralamasında düşüş yaşadı. Geçen sezon da benzer bir durumla karşılaşan Kayserispor, 8. sıradan 10. sıraya geriledi. Detaylar haberimizde!

Herkesin gözü buradaydı - Resmiyet kazandı

Kayserispor’da 3 puan silinme olayı resmiyet kazandı. 

Sarı-Kırmızılı takımın, 3 puan silinme olayına itiraz etmişti. TAHKİM'e yapılan itirazın reddedilmesiyle birlikte, Kayserispor'un puan sıralamasındaki yeri de değişti. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Disiplin Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda 3 puanı silinen Kayserispor, 29 puandan toplamda 26 puana geriledi. Bugün 21. hafta mücadalesinde İstanbulspor'u konuk edecek olan Sarı-Kırmızılı takım 8'inci basamaktan 10'uncu basamağa geriledi. Geçen sezon yaşanan benzer bir durumun ardından bu sezon da aynı sorunla karşılaşılması var olan moralleri alt üst etti. Sakat, cezalı ve takımdan ayrılan futbolculardan dolayı ligde zor günler yaşayan Kayserispor, bugün İstanbulspor engelini kayıpsız aşarak yeni bir sayfa açmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, taraftar desteğini arkasına alarak, yeniden 29 puana ulaşmak istiyor. 

Kayserispor'da geçtiğimiz sezon da 3 puan silinmişti. Sarı-Kırmızılı takımın bugün oynayacağı İstanbulspor maçı RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda saat 20:00'de başlayacak. Karşılaşmada Hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Sarı-Kırmızılı takım, son oynadığı 5 Süper Lig maçını da kaybetmişti.