Mame Thiam kaldığı yerden devam ediyor

Kayserispor'dan Pendikspor'a transfer olan Mame Thiam, kaldığı yerden devam ediyor. Beşiktaş'a karşı sergilediği etkili yüksek performansla dikkat çeken Senegalli, Beşiktaş ağlarını havalandırarak, gol sayısını 12'ye çıkardı. Detaylar Kayseri haberinde...

Mame Thiam kaldığı yerden devam ediyor

Kayserispor'dan 1 Milyon 700 Bin Euro karşılığında Pendikspor'a transfer olan Mame Baba Thiam, gollerine devam ediyor. Sarı-kırmızılı formayla gösterdiği etkileyici performansla dikkat çeken ardından da Pendikspor’a transfer olan Senegalli oyuncu, Beşiktaş'a karşı oynanan maçta attığı golle kaldığı yerden devam etti. 
Thiam, Kayserispor’da 11 gol ve 3 asistle oynarken, Pendikspor formasıyla Beşiktaş karşısındaki performansıyla büyük beğeni topladı. Karşılaşmanın 74’üncü dakikasında sahneye çıkan Senegalli, Beşiktaş ağlarını havalandırarak, önemli bir katkı sağladı. Attığı golün yanı sıra sahada gösterdiği performansla galibiyette aslan payına sahip olan Thiam, böylelikle kalitesini bir kez daha ortaya koydu.  
Diğer yandan Pendikspor'un Beşiktaş'ı 4-0 mağlup ettiği maçta golleri; Mame Thiam, Umut Nayir, Halil Akbunar ve Nuno Sequeira attı.