Kayserispor'da Mustafa Uğur, Seyit İçgül ve Gökhan Zan ismi de gündeme geldi

Kayserispor'da tüm gözler Başkan Ali Çamlı'ya çevrilmiş durumda. Murat Duman'dan boşalan sportif direktörlük görevine Seyit İçgül, Mustafa Uğur, Ali Reşat Çağan ve Gökhan Zan'ın da adı geçiyor. Pendikspor maçı sonrasında karar verilmesi bekleniyor. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Kayserispor'da Mustafa Uğur, Seyit İçgül ve Gökhan Zan ismi de gündeme geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da sportif direktörün kim olacağı gündemini koruyor.

Seyit İçgül ismi ağırlık kazanırken, Mustafa Uğur’un da adı geçiyor. Gökhan Zan ve Ali Reşat Çağan’ın da göreve gelmesini isteyenler var. Kayserispor’da geçtiğimiz hafta sonu başarısızlık sonucu Kapalı Kale taraftarı Murat Duman’ın istifasını istemişti. Murat Duman’ın yanı sıra idari menajer Yunus Akbulut ile de yollar ayrılmıştı. Bu durum sonrasında tüm gözler Başkan Ali Çamlı’ya çevrilmişti. Çamlı da taraftarın bu talebini geri çevirmemiş, önce Murat Duman’ın, ardından da Yunus Akbulut’un biletini keserek göndermişti. Murat Duman’ın yerine hangi ismin geleceği gizemini korurken, Seyit İçgül ismi, taraftar tarafından fazlasıyla talip ediliyor. Bu isim ağırlık kazanırken, Mustafa Uğur ismi de sürpriz oldu.

Kayserispor'da Mustafa Uğur, Seyit İçgül ve Gökhan Zan ismi de gündeme geldi

Gökhan Zan ve Ali Reşat Çağan'ın da adı Kayserispor için anılıyor

Her iki ismin yanı sıra Hatayspor’dan Gökhan Zan’ın yanı sıra Ali Reşat Çağan’ın adı da Kayserispor’da sportif direktörlük görevi için geçiyor. Başkan Ali Çamlı’nın, bu konuya Pendikspor maçının ardından ağırlık vereceği öğrenildi.