Kayserispor'da futbolculardan mesaj var

Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ve futbolcular, yeni yıl için eğlenceli bir yılbaşı mesajı videosu çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserispor'da futbolculardan mesaj var

Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ve futbolcular, yeni yıl için eğlenceli bir yılbaşı mesajı videosu çekti. İlk olarak teknik direktör Recep Uçar, yeni yıl mesajında, 'Bütün Kayserispor ailesinin yeni yılını kutluyorum. Umarım 2024 hepimiz için mutlu, sağlıklı, huzurlu ve içinde başarı barındıran güzel bir yıl olur. Herkese iyi seneler diliyorum' dedi. Gökhan Sazdağı ise, 'Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum' dedi. takımın başarılı futbolcusu Miguel Cardoso, 'Mutlu yıllar' diye konuştu. Genç futbolculardan Hayrullah Erkip, 'Yeni yılınız kutlu olsun' derken, altyapıdan yeni çıkan Muhammed Emre Arıkan, 'Mutlu yıllar' mesajı verdi. takımın savaşçı futbolcusu Yaw Ackah da, 'Yeni yılınızı kutluyorum, iyi seneler' diye kutlama mesajı verdi. 

Yeni yıl mesajları ard arda gelirken, en çok ilgiyi Mame Thiam, Boa Morte, Joseph Attamah ve Onurcan Piri'nin mesajları çekti. 

Diğer yandan Sivasspor maçı öncesi futbolcuların son derece hırslı ve istekli oluşu yönetim ve teknik heyetin yüzünü güldürdü.