Kayserispor'a bir kötü haber daha

Kayserispor, Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde evinde oynadığı Hatayspor ile 1-1 berabere kalırken, Gökhan Sazdağı'nı da kaybetti. Tecrübeli futbolcu, karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Gökhan, Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Kayserispor'a bir kötü haber daha
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Hatayspor maçında 2 puanı sahada bırakınken, iki önemli oyuncuyu da kaybetti. Sarı-Kırmızılı takımda Arif Kocaman ve Gökhan Sazdağı, Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

Kayserispor’da, Gökhan Sazdağı, Hatayspor karşısında beklentilerin altında bir performans sergiledi. Tecrübeli oyuncunun tutuk bir futbol ortaya koyması dikkatlerden kaçmadı. Son derece keyifsiz olduğu gözlenen Gökhan, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Başarılı futbolcu, Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Gökhan’ın, kart cezalısı olması moralleri bir kat daha bozdu.

Kayserispor'a bir kötü haber daha

Teknik direktör Burak Yılmaz’ın, Gökhan’ın yerine Alanyaspor maçında Ramazan Civelek’e şans tanıması bekleniyor. Gökhan, bu sezon 27 maçta forma giyerken, gol atamadı, fakat 4 asist yaptı.

Gökhan ile Arif'in kart cezalısı olması taraftarın moralini bozdu. Genç çalıştırıcının Arif'in yerine defansta Attamah'a şans vermesi bekleniyor.