Kayserispor'da sakatlık şoku!

Kayserispor'da sakat oyuncuların çokluğu can sıkıyor. Hatayspor maçı öncesinde Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan sağlık bilgilendirmesinde Majid Hosseini, Carlos Mane ve Julian Jeanvier'in durumları hakkında bilgi verildi. Bu oyuncuların sakatlık durumları hangi aşamadı. Alanyaspor maçında yetişebilecekler mi? Tüm detaylar Kayseri Olayın Kayseri haberinde...

Kayserispor'da sakatlık şoku!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da yaşanan son sakatlıklar can sıkıyor.

Sarı-Kırmızılı kulüpte, defans hattı yaşanan sakatlıklardan en çok nasibini alan bölge oldu. Takımın başarılı defans oyuncusu Majid Hosseini’nin sakatlığı devam ederken, bu sakatlıklara Carlos Mane ve Jiluan Jeanvier de eklendi. Hosseini, fizyoterapist eşliğinde bireysel antrenmanlara başlarken, Alanyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Kayserispor'da sakatlık şoku!

Diğer yandan Carlos Mane’nin de Çaykur Rizespor maçında aldığı darbe sonrası sağ üst adalede yaralanma olduğu tespit edildi. Portekizlinin en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Kayserispor'da sakatlık şoku!

Öte yandan Afrika kupası sonrasında takıma katılan ve takıma büyük katkı sağlayan Julian Jeanvier’in de Çaykur Rizespor maçında aldığı darbe sonrası sol arka adalesinde ödem ve yaralanma tespit edildiği açıklandı. Ginelinin tedavi olmak için yurtdışına gittiği öğrenildi. Jeanvier’in de Alanyaspor maçına yetişmesinin zor olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. Julian Jeanvier’in yokluğunda defansta Dimitrios Kolovetsios görev yaptı.

Kayserispor'da sakatlık şoku!

Bu hafta sonu teknik direktör Burak Yılmaz'ın, defans hattında hangi oyunculara şans vereceği merak ediliyor. Arif Kocaman, Hatayspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşmüştü.