Kayseripark, -1'inci katta da kaçak dükkan yapıp Vakıflar'a 4 milyon dolar ödemiş

Mustafa Şimşek Caddesi istikametine bakan sağır duvarlarını İmar Kanunu'na ve uygulama yönetmeliklerine aykırı şekilde, tadilat projesi olmaksızın kafeteryaya çevirmeye çalışan Kayseripark'ın eksi birinci katındaki dükkanların da kaçak olduğu ortaya çıktı.

Kayseripark, -1'inci katta da kaçak dükkan yapıp Vakıflar'a 4 milyon dolar ödemiş
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 

Mustafa Şimşek Caddesi istikametine bakan sağır duvarlarını İmar Kanunu’na ve uygulama yönetmeliklerine aykırı şekilde, tadilat projesi olmaksızın kafeteryaya çevirmeye çalışan Kayseripark’ın eksi birinci katındaki dükkanların da kaçak olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Osman Çiftci, Kayseripark’taki kaçak inşaatı gündeme getiren gazetecilere “3-5 çapulcu” diye hakaret eden ve Kayseri halkını küçümseyen açıklamalar yapan işadamı Süleyman Çetinsaya’nın oğlu Serhan Çetinsaya’ya “Çapulcu kimmiş ?” diye seslendiği yazısında “Adamlarda kaçak inşaat alışkanlık olmuş!” ifadelerini kullandı.

Kayseripark’ın eksi birinci katındaki kaçak inşaat nedeniyle Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün açtığı davayı kazandığını belirten Çiftci, Kayseri Park’ta yaşanan skandalı ortaya koydu.

Çetinsaya ailesine ait Artaş İnşaat'ın bir markası olduğu belirtilen Kayseripark skandalı ile ilgili Gazeteci Osman Çiftci’nin yazısını okumak için LİNKE DOKUNUN