Kayserililer 3 çeşit yemeği 70 TL'ye yiyor! Yeri değişti

Kayseri'de vatandaşların 70 TL'ye 3 çeşit yemek yemesini sağlayan yerin adresi değişti. Her gün 3 çeşit yemek çıkan mekanın yeni adresi belediye tarafından duyuruldu.

Kayseri’de vatandaşların uygun fiyata yemek yemesini sağlamak için çalışmalar belediyeler tarafından sağlanıyor. Bu kapsamda Kayseri’de CHP’li belediye olan Pınarbaşı’da kurulan lokantada 3 çeşit yemek vatandaşlara 70 TL’den, öğrencilere ise 50 TL’den satılıyor. Zaman zaman gündeme gelen Kent Lokantası’nın bu kez yeri değişti.

Kayserililer uygun fiyata yemek yiyor

Başlangıçta Türkiye’de CHP’li belediyeler tarafından kurulan ve vatandaşların dışarıda uygun fiyata karnını doyurması için hayata geçirilen Kent Lokantası Kayseri’ye de kuruldu. Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yer alan lokantada son olarak güncel fiyat vatandaşlara 70, öğrencilere ise 50 TL olarak açıklandı.

Kayserililer 3 çeşit yemeği 70 TL'ye yiyor! Yeri değişti

Yeri değişti

Pınarbaşı Kent Lokantası’nın bu kez ise konumu değişti. Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Yarından itibaren yeni yerimizde hizmetimize devam edeceğiz. Yeni yerimiz şelalenin yanından CHP İlçe teşkilatının arkasındadır” diyerek yeni konum açıklandı. Yapılan değişikliğin nedeni ise vatandaşlara daha ferah ve geniş bir alanda hizmet vermek olduğu belirtildi.

Kayserililer 3 çeşit yemeği 70 TL'ye yiyor! Yeri değişti

Günün menüsü paylaşılıyor

Diğer yandan ise her gün günün menüsü paylaşılarak vatandaşlar bilgilendiriliyor. Dün yapılan bilgilendirmede bugünün menüsü, şehriye çorbası, türlü, pirinç pilavı, turşu olarak açıklandı.