Kayserili şirket Amerikalı şirketi almak için prensipte anlaştı

Borsa İstanbul Yıldız pazar da işlem gören Kayserili Mega Metal ABD'li şirketi almak için prensiple anlaştı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayserili şirket Amerikalı şirketi almak için prensipte anlaştı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Kayserili Mega Metal Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden özel durum açıklamasıyla ABD'de alacağı şirket ile prensipte anlaştığını duyurdu. Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "MEGMT" işlem gören Kayserili şirketi konuyla ilgili kap üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri yer verildi, "22.05.2024 KAP açıklamamıza istinaden, ABD'de yerleşik bir şirket satın alma konusunda yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmış olup; 22.05.2024 tarihli Özel durum açıklamasında bahsi geçen ABD yerleşik şirketin satın alınması için prensipte anlaşmaya varılmıştır.

Şirketle ilgili durum tespit çalışmalan (due diligince süreci) ve her iki tarafın hukuk ekipleri tarafından yapılan satın alma ve devir sözleşme çalışmaları sonrasında satın alınma için imza süreci ile anlaşma nihai hale gelebilecektir.

Şirketin satın alınmasıyla ilgili çalışmalanın ve nihai imza süreci ile satın alma anlaşmasının 2024 son çeyreği sonuna kadar tamamlanması ve Şirketimize devrinin 2025 yılı ilk çeyreği içinde yapılması planlanmaktadır.

"Kamuoyuna ve Sayın Ortaklanmıza saygı ile duyurulur."