Kayserili madenciden altın üretim tesisi için 4.77 Milyon Dolarlık yatırım!

Kayserili madenci Hüseyin Çevik'in şirketi CVK Maden İşletmeleri Balıkesir'deki altın madeni sahasındaki tesis işletmeleri için 153 milyon TL'lik yatırım yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili madenciden altın üretim tesisi için 4.77 Milyon Dolarlık yatırım!

Kayserili madenci Hüseyin Çevik'in Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "CVKMD" koduyla işlem gören şirketi CVK Maden İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden Balıkesir'in, Sarıalan mevkiindeki altın maden sahasındaki tesis çalışmaları hakkında özel durum açıklamasında bulundu.

Kayserili madenciden altın üretim tesisi için 4.77 Milyon Dolarlık yatırım!

Şirket, altın maden sahasında kurulacak cevher zenginleştirme tesisinin çelik imalat, konstrüksiyon ve satın alınan makine ekipmanlarının saha montaj işleri konusunda yurt içinde yerleşik bir şirket ile vergiler hariç yaklaşık 153 milyon TL'lik ((4,77 milyon USD) anlaşma yaptı.

Şirketin KAP üzerinden yatırımcıarıyla paylaştığı özel durum açıklaması şu şekilde; "Şirketimiz CVK Maden İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş.'nin halka arz sürecinde paylaşılan belge ve dokümanlarda (İzahname, Fiyat Tespit Raporu, vb.) yer verilen yatırım projeksiyonları kapsamında Sarıalan Altın Madeni Projesi yatırımlarına devam edilmekte olup, Şirketimize ait Balıkesir ili, Sarıalan mevkiindeki altın maden sahasında kurulacak cevher zenginleştirme tesisinin çelik imalat, konstrüksiyon ve satın alınan makine ekipmanlarının saha montaj işleri konusunda yurt içinde yerleşik bir şirket ile anlaşma sağlanmıştır. Siparişin toplam bedeli vergiler hariç yaklaşık 153 milyon TL (4,77 milyon USD)'dir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla,"

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ