Kayseri'ye müfettiş geldi! Peki müfettiş kentte neyi teftiş etmeye geldi?

Kayseri'ye müfettiş geldi. Mülkiye Müfettişi Hakan Özarslan, Vali Gökmen Çiçek ile bir araya geldi. Valilik hizmet binasındaki görüşmeye ilişkin Valilik'ten paylaşım yapıldı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye müfettiş geldi! Peki müfettiş kentte neyi teftiş etmeye geldi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'ye müfettiş geldi. Mülkiye Müfettili Hakan Özarslan, Vali Gökmen Çiçek ile makamında bir süre görüştü. Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, "Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi Hakan Özarslan'ı makamında kabul etti" ifadeleri kullanıldı.  Müfettiş Hakan Özarslan Kayseri'ye neden geldi? Bu durum merak konusu oldu. Kırklareli'nin ilçesi Babaeski Kaymakamı iken Hakan Özarslan, 2018 yılında birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilen isimler arasında yer aldı. 
NEYİ DENETLEDİ?
Mülkiye Başmüfettişleri ne yapar? Bakanlık merkez birimlerinin, bağlı kuruluşlarının, Bakanlığın denetim ve gözetimi altında bulunan kuruluşlarda teftiş etmek ve denetlemek görevlerinde bulunurlar.

Kayseri'ye müfettiş geldi! Peki müfettiş Kayseri'de neyi teftiş edip, denetlemeye geldi?

Peki, Müfettin Hakan Özarslan kimdir?
Hakan Özarslan, 1980 yılında Adana’nın Kozan İlçesi’nde doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Adana’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 2001 yılında mezun oldu. Mülki İdare Amirliği mesleğine 2002 yılında Adana Kaymakam Adayı olarak başladı. 2005-2006 yılları arasında İngiltere’de Yabancı Dil Eğitimi ve Meslek Eğitimi aldı. 2007 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Avrupa Birliği Hukuku Dalında Yüksek Lisansının tamamladı. Sırası ile Konya-Derbent, Kahramanmaraş-Çağlayancerit, Erzurum-Hınıs, Aydın- Yenipazar Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 28.06.2015 tarih ve 2015/398 sayılı Müşterek Kararname ile Zonguldak- Kilimli İlçesi Kaymakamlığına atanmış olup, 09/08/2015 tarihinde Kilimli ilçesinde göreve başladı. Son olarak Özarslan, Babaeski Kaymakamlığı’na atandı. Kaymakam Hakan Özarslan evli olup, 2 çocuk babasıdır.

Kayseri'ye müfettiş geldi! Peki müfettiş Kayseri'de neyi teftiş edip, denetlemeye geldi?