Dikkat çeken kurdele detayı

Rize Merkez Kentsel Dönüşümü, Isırlık Tabiat Parkı, Müyesser Kart Huzurevi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılmak üzere Rize'ye giden Kayserili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dün kent merkezinde düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Dikkat çeken kurdele detayı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Rize Merkez Kentsel Dönüşümü, Isırlık Tabiat Parkı, Müyesser Kart Huzurevi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılmak üzere Rize'ye giden Kayserili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dün kent merkezinde düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Bakan Özhaseki'nin kurdale kesim anında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan önce kurdele kesmesi görüntülerin yayılması ile sosyal medya üzerinde en çok etkileşim alan video haline geldi.

Görüntülerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ya Allah" dediği sırada önünde bulunan kız çocuğunun ve sonrasında da Bakan Özhaseki'nin kurdeleyi kestiği görünüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurdeleyi erken kesen kıza, "Bi dur, Niye bu kadar acele ettin" dedi.

Diğer yandan aslen Rize'li olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karadeniz şivesi ile konuşması da dikkat çekti.