Kayseri'ye geliyor!

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, Kayseri'ye geliyor. Erbakan, Kayseri'de bazı ziyaretler gerçekleştirip, aynı zamanda vatandaşlarla da bir araya gelecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde...

Kayseri'ye geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı  ve aynı zamanda İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan Kayseri'ye geliyor. Erbakan, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü Kayseri'de olacak. Anadolu Buluşmaları kapsamında kente gelecek olan Erbakan, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de ziyaretlerde bulunacak.

Kayseri'ye geliyor!

Erbakan ile birlikte partinin Genel Başkan Yardımcıları da  Kayseri'ye gelecek. Yeniden Refah Partisi yönetimi Kayseri ziyaretlerinde sıkıntıları dinleyip, hedeflerini anlatacak. Erbakan'ın, Kayseri'de vereceği mesajlar merak konusu oldu. Cumhur İttifakının ortakları arasında yer alan Erbakan'ın özellikle emekliler başta olmak üzere AK Parti'ye son günlerdeki eleştirileri dikkat çekmişti. 

Kayseri'ye geliyor!

FATİH ERBAKAN KİMDİR? (Kaynak: Yeniden Refah Partisi)
1 Ocak 1979 tarihinde doğan Dr. Fatih Erbakan, Milli Görüş Lideri merhum Prof Dr. Necmettin Erbakan’ın 3. çocuğudur. Muhammed Ali Fatih Erbakan, ortaokul eğitimini Ankara Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nda tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Ankara Ayrancı Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü üstün başarıyla bitirmiştir. Yüksek lisans için İngiltere’ye gitmiş fakat annesi merhume Nermin Erbakan’ın vefatı dolayısıyla dönmek zorunda kalmış ve lisans eğitimini aldığı Başkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Aynı üniversitede Yönetim ve Organizasyon dalında doktora eğitimini alarak, DR. ünvanı almıştır. Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Fazilet Partisi ve Saadet Partisinin özellikle gençlik çalışmalarında aktif görevler almıştır. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatı sonrası, adına kurduğu Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Başkanlığını yürütmektedir. 23 Kasım 2018 Cuma günü 99 Kurucular Kurulu üyesi ile birlikte Yeniden Refah Partisi'ni kurmuştur. İyi derecede İngilizce bilen Dr. Fatih Erbakan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Kayseri'ye geliyor!