Kayseri Üniversitesi 12 öğretim üyesi alacak

Kayseri Üniversitesi akademik kadrosunu güçlendirmek amacıyla öğretim üyesi alım ilanı yayınladı.

Kayseri Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri doğrultusunda bünyesine yeni öğretim üyeleri alacak. Rektörlük, profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına başvuruları kabul edeceğini açıkladı.

5 Profesör alımı yapılacak

Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde Mühendislik Temel Bilimleri bölümü için 2 profesör alımı yapılacak. Bu bölüme başvuracak adaylar, matematik bilim alanında doçentliğini almış, dijital görüntüler üzerinde cebirsel yapılar alanında çalışmalar yapmış olma şartları aranıyor.

Alım yapılacak diğer bir profesörlük ilanı ise, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu birimi Ofis Teknolojileri ve Veri Yönetimi bölümünde yer alıyor. 1 kişinin alınacağı bu bölüm için başvuru yapmak isteyen adaylarda aranan nitelikler arasında, makro iktisat alanında doçentliğini almış olmak, dijitalleşme ve dijital dönüşüm alanında çalışmalar yapmış olmak gerekiyor.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü için 1 profesör alınacak. Başvuru yapacak kişilerde, yönetim ve strateji alanında doçentliğini almış olma ve örgütsel davranış alanında çalışmalar yapmış olma şartı aranıyor.

Yine Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde istihdam edilmek üzere 1 profesör alımı yapılacakken, alınacak kişide, turizm alanında doçentliğini almış, gastronomi ve mutfak sanatları, turizm planlaması alanında çalışmalar yapmış olması gerekiyor.

4 Doçent alımı yapılacak

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Çocuk Gelişimi bölümüne 1 doçent alınacak. Alım yapılacak bölüm için aranan şartlar, çocuk gelişimi alanında doçentliğini almış olma ve yaşam memnuniyeti alanında çalışmalar yapmış olmak gerekiyor.

İncesu Ayşe ve Saffet Arslan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Diyaliz bölü 1 doçent bünyesine katacak. Aranan şartlar, hemşirelik esasları alanında doçentliğini almış olmak, hemodiyaliz ve mobil sağlık uygulamaları alanında çalışmalar yapmış olmak yer alıyor.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, İşletme Yönetimi bölümü 1 doçent alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyen istekliler, finans alanında doçentliğini almış olmak ve finansal bilgi manipülasyonu alanında çalışmalar yapmış olmak gerekiyor.

Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültes, Kontrol Sistemleri, 1 doçent alımı ilanı yapılacak. İlanda yer alan şartlar ise, elektrik – elektronik ve haberleşme mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak ve güç elektroniği alanında çalışmalar yapmış olma şartı aranıyor.

3 Doktor Öğretim Üyesi

Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültes, Devreler ve Sistemler bölümü 1 tane doktor öğretim üyesi alımı yapacakken, katılım sağlayacak bireylerde aranan nitelikler ise, elektrik – elektronik mühendisliği alanında doktora yapmış olmak, adaptif filtreleme ve büyük veri işleme alanlarında çalışmalar yapmış olma şartı aranıyor.

Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde yer alan Endüstri Mühendisliği bölümü 1 doktor öğretim üyesi kadrosuna katacakken başvuru yapacak adaylarda, endüstri mühendisliği alanında doktora yapmış olmak, optimizasyon ve çok kriterli karar verme yöntemleri alanında çalışmalar yapmış olma gerekiyor.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü için 1 tane doktor öğretim üyesi alacak. Alınacak kişide aranan özellikler, endüstri mühendisliği alanında doktora yapmış olmak, tedarik zinciri yönetimi ve depo yerleşim alanında çalışmalar yapmış olma şartları gerekiyor.

İlana ait detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.