Kayseri Tabip Odasından dikkat çeken tek cümlelik tepki!

Kayseri Tabip Odası, hayatını kaybeden doktorla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı: Ölüyoruz... Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Prof Dr Hüseyin Per de saldırıyı sert bir dille kınadı.

Kayseri Tabip Odasından dikkat çeken tek cümlelik tepki!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Konya'da uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Doktor Karakaya ile ilgili Kayseri Tabip Odası’ndan dikkat çeken tepki.
Konya Şehir Hastanesi'nde bir kişi, aslen Kayseri Develili olan Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'yı tabancayla başına ateş ederek öldürdü. Yaşanan olayın ardından sağlıkta şiddet konusu yeniden gündeme geldi. Kayseri Tabip Odası acı olayla ilgili tek cümlelik tweetle dikkat çekti.

ÖLÜYORUZ
Kayseri Tabip Odası’na ait sosyal medya hesabından atılan mesajda şu ifade yer aldı: ÖLÜYORUZ!!! KIŞKIRTILMIŞ SAĞLIK TALEBİNİ LANETLİYORUZ
İŞTE O PAYLAŞIM...

PROF DR PER'DEN DİKKAT ÇEKEN TEPKİ
Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Prof Dr Hüseyin Per de saldırıyı sert bir dille kınadı ve şu mesajı paylaştı: Intörnumuzdu. Çaliskan idi. Bugün Ekrem'i kaybettik. Mekanı cennet olsun. Bugünleri hazırlayanlar, engellemeyenler sorumlusu olanlar Allah hepinizin belasını versin.. Kelimeler yetmiyor.

Develili doktor, Konya'da öldürüldü!