Kayseri sabah saatlerinde yine sallandı
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde sabah saatlerinde küçük bir sarsıntı meydana geldi. Sarsıntının derinliği 5 kilometre olarak kaydedildi.
Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde sarsıntılar sürüyor. Büyüklükleri ve derinlikleri farklı olan depremler zaman zaman vatandaşlarda tedirginlikte yaratıyor. İlçede sabah saatlerinde hafif şiddetli bir deprem daha yaşandı.
Sabah saatlerinde deprem
AFAD verilerine göre, 06.19 sıralarında Pınarbaşı ilçesinde bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 1.7 olarak belirlenirken, derinliği 5.15 kilometre olarak açıklandı.
Merkez üssü yine Pınarbaşı
Kandilli Rasathanesi ise merkez üssü Pınarbaşı ilçesinde bağlı Yukarıburandere Mahallesi olan depremin büyüklüğünü 1.6 olarak açıkladı. Derinliği ise 9.6 kilometre olarak kayıtlara geçti.