Kayseri'nin önde gelen isimlerinden Vali Çiçek'e ziyaret

Kayseri'de spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri, Vali Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Kayseri'de spor camiasının önde gelen isimleri, kent protokolünün de katıldığı bir ziyarette bir araya geldi. Açıkalın Erciyes 38 FK Kulüp Başkanı Latif Ersoy, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın da yer aldığı buluşmada, iş dünyası ve kent yönetiminden önemli isimler de hazır bulundu.

Erciyes 38 FK Başkanı'ndan Vali Çiçek'e ziyaret

Açıkalın Erciyes 38 FK'nın Başkanı Latif Ersoy, Vali Gökmen Çiçek'e nezaket ziyaretinde bulundu. Kayseri'de spor, iş dünyası ve kent yönetimini buluşturan ziyarette Ersoy'a, Abdullah Keskinkılıç ile kulübün sponsorları arasında yer alan Şahin Sucukları Yönetim Kurulu Üyesi Salih Fazlıoğlu eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaret, kulübün resmi sosyal medya hesabından da kamuoyuyla paylaşıldı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da katıldı

Ziyarette dikkat çeken isimlerden biri de Kayserispor Başkanı Ali Çamlı oldu. Kayseri futbolunun iki kulübünün başkanını aynı buluşmada bir araya getiren ziyarette, kent ekonomisi ve sosyal yaşamında görev üstlenen isimler de yer aldı.

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ile Kayseri Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Mehmet Sena Kösedağ da Vali Gökmen Çiçek'e gerçekleştirilen ziyarete katıldı.

Açıkalın Erciyes 38 FK tarafından yapılan açıklamada, ziyaretin nezaket amacıyla gerçekleştirildiği belirtilirken, görüşmenin içeriğine ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmadı.