Kayseri Havalimanı'nda iki nokta kiraya verilecek! Nedeni şaşırttı
DHMİ, Kayseri Havalimanı'nda 2 masaj koltuğunun konumlandırılacağı alanlar için kiralama ihalesine çıkıyor.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan resmi ilanda Kayseri Havalimanı masaj koltuğu mahalli kiralama ihale ilanı yapacağını duyurdu.
2 adet masaj koltuğu
İhalede yer alan kiralama işlemi, Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bulunan Kayseri Havalimanı iç hatlar giden yolcu arındırılmış salonundaki 2K-119/1 ve 2K-119/2 numaralı mahalleri kapsıyor. Belirlenen bu iki ayrı alana toplamda 2 adet masaj koltuğu konumlandırılacak.
Muhammen bedeli belli oldu
İhaleyi kazanan istekli ile DHMİ Kira İhale Yönergesi ve Pazarlama ve Ticaret Komisyonu Yönergesi kapsamında sözleşme imzalanacakken, kiralama süresi ise 31 Aralık 2026 tarihine kadar geçerli olacak. DHMİ tarafından belirlenen kiralama bedeli ve teminat detayları ise, aylık muhammen kira bedeli her bir masaj koltuğu yeri için KDV hariç 11 bin TL olarak yer aldı. Söz konusu ihaleyle ilgili oluşacak tüm masraflar ihaleyi kazanan yüklenici tarafından karşılanacak. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin 60 bin TL geçici teminat vermesi gerekmekte.
Şartname bedeli ve başvuru süreci
İhaleye katılmak isteyen kişi veya kuruluşlar, sözleşme taslağı ve ihale şartnamesini KDV dahil bin TL karşılığında temin edebilecekler. İhale 3 Ağustos 2026 Pazartesi günü saat 14.30’da DHMİ Kayseri Havalimanı Müdürlüğü’nde yapılacak.
Son başvuru tarihi ve saati
İhaleye katılma şartlarında belirtilen evrakların tamamlanarak en geç 3 Ağustos 2026 günü saat 14.00’e kadar DHMİ Kayseri Havalimanı Müdürlüğü Evrak Birimine elden teslim edilmesi gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılacak başvurular ile posta yoluyla gönderilecek evraklar kabul edilmeyecek.