Kayseri'de suç işleyenlere af yok

Kayseri'de polis ekipleri tarafından toplamda 231 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 132 şahıs yakalandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Kayseri'de suç işleyenlere af yok
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin sağlanması ve suçla mücadelenin sürdürülmesi adına Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri/Amirlikleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. 29 Nisan 2024 ile 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda elde edilen başarılar dikkat çekiyor.Ekipler tarafından yapılan çalışmada;

6136, 2521 ve 5729 Sayılı Kanunlara muhalefet edenlerle mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tüfek, 4 adet kurusıkı tabanca, 7 adet kapsam dışı bıçak ve 172 adet fişek ele geçirildi.

Hırsızlık suçlarıyla ilgili yapılan çalışmalarda, 28 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı. Bu olaylarla bağlantılı 22 şüpheli yakalanırken, 4 şüpheli tutuklandı. Hırsızlık malı olan eşyalar, sahiplerine tam ve eksiksiz olarak teslim edildi.

Kumar oynatılmasına izin verilmeyen Kayseri'de, 3 işyerinde kumar faaliyetleri tespit edildi. Bu işyerlerine imkan sağlayan 3 şahsa adli işlem uygulanırken, kumar oynayan 7 kişiye toplamda 44.975 TL idari para cezası kesildi. Ayrıca, kumar masasında ele geçirilen 3200 TL ilgili birime teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda, toplamda 231 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 132 aranan şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 59'u adli makamlarca tutuklandı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor. Suçla mücadele kapsamındaki kararlı çalışmaların sürdürüleceği vurgulanırken, il genelindeki huzur ve güvenin korunmasına yönelik çabaların devam edeceği belirtti.