Kayseri'de 5 kaçakçılık olayında 22 şahıs yakalandı

Kayseri'de, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 5 olayda 22 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Kayseri'de 5 kaçakçılık olayında 22 şahıs yakalandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de polis ekiplerince 1 haftada yapılan çalışmalarda çeşitli kaçak ürünler ele geçirilirken 22 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 29 Nisan - 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan çalışmaların sonuçlarını kamuoyuna duyurdu. Bu süreçte;  65 kilo nargile tütünü, 104 adet elektronik sigara likidi, 305 adet puro, 5 litre etil alkol ele geçirildi. Ayrıca aranan şahıslar çerçevesinde ise 10 şüpheli ekiplerce yakalandı.

Operasyonlar sonucunda toplam 5 olayda 22 şahıs hakkında yasal işlemler yapıldı ve bu şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü; ilimiz genelinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelenin aralıksız ve kararlı bir şekilde devam ettiğini bildirdi.