Kayseri'de Millet İttifakı vekilleri arasında gerginlik mi var?

Kayseri'de Millet İttifakı milletvekilleri mazbatalarını aldı. Kayseri Adliyesi'nde düzenlenen mazbata töreni ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dursun Ataş, 'vekiller arasında gerginlik mi var?' sorusuna yanıt verdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de Millet İttifakı vekilleri arasında gerginlik mi var?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Millet İttifakı Kayseri Milletvekilleri bugün mazbatalarını Kayseri Adliyesi’nde düzenlenen törenle aldı. Törene Milletvekilleri, Aşkın Genç, Mahmut Arıkan ve Dursun Ataş, aileleri ve partililer katıldı. Törenin ardından açıklamalarda bulunun Dursun Ataş, mazbatayı buruk aldıklarını söyledi. 

‘HERKESE YİRMİ DÖRT SAAT TELEFONUMDA, KAPIMDA, GÖNLÜMDE AÇIK’
Ataş, “Bugün tabii mazbatayı alırken biraz da buruk aldık. Bu seçim daha bitmedi. Seçim tamamlanmadı. Elbette ki bir dönem ben bu Kayseri ve milletimize hizmet ettim. Herkes de gördü neler yaptığımızı, neler yapabileceğimizi ve tekrar teveccüh gösterdiler ve bizi tekrar milletvekili seçtiler. Burada ben bize oy veren bütün Kayserili hemşehrilerime teşekkür ediyorum ve bugünden sonra daha önce olduğu gibi hem oy veren hem oy vermeyen partili partisiz demeden tüm Kayseri'nin milletvekiliyim ve herkese yirmi dört saat telefonumda, kapımda, gönlümde açık.” dedi.

Kayseri'de Millet İttifakı vekilleri arasında gerginlik mi var?‘BU SEÇİMİN KAZANANI DA KAYBEDENİ DE YOK’
Ataş, “Birinci turumuz Cumhurbaşkanlığı sisteminde tamamlandı. Birinci turda iki aday da kazanamadı veya üç aday da kazanamadı. Bu seçimin kazananı olmadı. Ama kaybedeni de yok. Şimdi yirmi sekiz Mayıs'ta tekrar Türk milleti ikinci kez sandığa gidecek ve bu ikinci kez sandığa gidişinde de emin olun ki ora kırk dokuz buçuktan diğeri de kırk beşten başlamayacak bu seçime, bu seçime, sıfırdan başlanıyor. Bir fazla oyu alan kazanacak. O yüzden seçim hala bitmedi ve biz seçimle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Kayserili hemşerilerimden, şu bir hafta içinde bile yaşadık dikkate alarak sandığa gitmelerini ben bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

‘HALA İŞİMİZ BİTMEDİ’
Seçimin öneminin altını çizen Ataş, “Teşkilatlarımızla biz yine milletin arasında olacağız. 28 Mayıs'taki seçimin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz, farkındayız bir önceki seçimde sandıklarda yaşananlar inşallah bu seçimde yaşanmayacak. Ve yirmi sekizinde inşallah başından beri karşı olduğumuz, Türkiye'yi krizden krize sürükleyen bu ucube sistemden kurtulmak için bu dönemde son şans diyorum ve İnşallah yirmi sekizinde Millet İttifakı bu seçimi kazanarak yeniden milletin egemen olduğu, milletin sözünün geçtiği, saraylarda sıkışmış bir Türkiye'yi, saraylara sıkışmış bir Türkiye'yi bu süreçten kurtarıp yeniden parlamenter sisteme, yeniden meclisin güçlü bir meclisin irade koyduğu bir sisteme doğru götürmeye çalışacağız. Ben buradan inanıyorum ki ikinci seçim çok daha farklı olacak.” diye konuştu. Kayseri'de Millet İttifakı vekilleri arasında gerginlik mi var?GERGİNLİK Mİ VAR? 
Açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ataş, ‘Mazbata töreni sırasında isminin en son anons edilmesi üzerine CHP ile aranızda bir gerginlik mi var? Sorusuna ise şöyle cevap verdi; “Hayır hayır. Hiçbir gerginlik falan yok. Bu usul gereği. Biri onlarla birlikte seçime girdik ve devam ediyoruz. Birinci parti onlar biliyorsunuz ikinci parti biziz. Sistem içerisinde o şekilde onları anons edip daha sonra da bizim partiye anons ettiler. Herhangi bir sıkıntı yok gördünüz zaten.”