Kayseri'de Eczanelerin açılış ve kapanış saatleri değişti!

Kayseri'de eczanelerin açılış kapanış saatlerinde değişikliğe gidildi. Uygulama başladı. Peki, Kayseri'de Eczaneler sabah kaçta açılacak, akşam kaçta kapanacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de Eczanelerin açılış ve kapanış saatleri değişti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dikkat! Kayseri’de Eczanelerin açılış ve kapanış saatleri değişti. Bu konuda vatandaşlar uyarıldı. 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası, yaz saati uygulamasını sona erdirdi. 
HANGİ SAATLER ARASINDA HİZMET VERECEK?
Bundan sonraki süreçte Kayseri’de Eczaneler 08:30-18:00 saatleri arasında açık olacak. 12. Bölge Kayseri Eczacı Odası Yönetim Kurulu ayrıca ilçelerle ilgili de temsilciliklerin verdiği kararın geçerli olacağını duyurdu. 

Kayseri'de Eczanelerin açılış ve kapanış saatleri değişti!
08 Mayıs 2023 Pazartesi günü lınan kararla yaz uygulamasına geçilmiş ve Eczane açılış-kapanış saatleri 08:30-18:30 olarak düzenlenmişti. Alınan son kararla birlikte kış uygulamasına geçildi ve Eczaneler'in yarım saat erken kapatılması kararlaştırıldı. Diğer yandan mesai sonrası yine farklı bölgelerde belirlenen nöbetçi eczaneler vatandaşlara hizmet verecek. 
İŞTE O AÇIKLAMA
Eczacılar Odası yönetimi bu konuda hem oda üyelerini hem de vatandaşları uyarıldı. 
Uyarıda şu ifadelere yer verildi: 02 Ekim 2023 pazartesi gününden itibaren Eczane açılış-kapanış saatleri 08:30 - 18:00 olarak yeniden düzenlenmiştir. İlçelerimizde temsilcilikler tarafından belirlenen uygulama geçerlidir.