Kayseri'de bugün tramvaylar yine ücretsiz! Peki hangi saatlerde?

Kayseri'de bugün Süper Lig maçında Kayserispor ile Kasımpaşa final ötesi bir maçta kozlarını paylaşacak. Karşılaşmada passoligini gösteren taraftar maç saatinden 2 saat önce ve sonra Tramvaylardan ücretsiz yararlanabilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kasımpaşa maçında başarı dileğinde bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Kayseri'de bugün tramvaylar yine ücretsiz! Peki hangi saatlerde?

Kayseri’de bugün Kayserispor ile Kasımpaşa arasında çok zorlu bir maç oynanacak.

Sarı-Kırmızılı takım, kümede kalma adına final niteliğindeki maçta tribün desteğini arkasına almak istiyor. Hazırlıklarını tamamlayan Burak Yılmaz’ın öğrencileri, 3 puanı hanesine yazdırarak hem kötü gidişe dur demeyi hem de 39 puana ulaşarak rahat bir nefes almayı amaçlıyor.

Maça gidecekler için Tramvaylar ücretsiz olacak!

Kayseri Büyükşehir belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor-Kasımpaşa maçında da tramvayların ücretsiz olduğunu söyledi. Yaklaşık 1 yıldır Kayseri’de oynanan Süper Lig maçlarında sporseverler passolig kartlarını göstererek, maça gidiş ve dönüşlerini ücretsiz gerçekleştiriyor. Kayserispor, bugün saat 20:30’da Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Karşılaşmadan 2 saat önce ve 2 saat sonra taraftarlar, tramvay hizmetinden ücretsiz yararlanacak. Kayserispor taraftarı, bu hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.

Başkan Memduh Büyükkılıç da Kayserispor’a başarı dileğinde bulunarak, taraftarı maça davet eti.