Kayseri'de binlerce aileye ücretsiz 4400 ton dağıtılacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak kömürlerin dağıtımı için hizmet alımı ihalesine çıkıyor.

Kayseri’de sosyal belediyecilik ve yardımlaşma faaliyetleri, kış ayları öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. İlçe halkının refahı ve dayanışma kültürünün sürdürülmesi amacıyla yürütülen çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor.

Bu kapsamda harekete geçen Melikgazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, ilçe sınırları içerisinde yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin kışlık yaktı ihtiyacını güvenceye almak adına dev bir adım attı. Vakıf, toplamda 4400 ton kömürün belirlenen hanelere güvenle ulaştırılması amacıyla hizmet alımı ihalesi düzenleyeceğini duyurdu.

Kayseri'de binlerce aileye ücretsiz 4400 ton dağıtılacak

İhale detayları ve tarihi belli oldu

Melikgazi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Toplantı Odası’nda açık usulle gerçekleştirilecek olan ihale, 5 Ağustos 2026 tarihinde saat 14.00'te yapılacak. 

Dağıtım 150 gün içinde tamamlanacak

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren sadece 1 gün içinde başlayacak olan kömür dağıtım çalışmaları, toplam 150 gün (yüz elli gün) sürecek. Yüklenici firma, Melikgazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan ve vakıf tarafından belirlenen tüm ihtiyaç sahibi hanelerin kapısına kadar kömür teslimatını gerçekleştirecek.

Değerlendirme fiyat esasına göre yapılacak

İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif yalnızca fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. Ayrıca isteklilerin teklif ettikleri bedelin en az yüzde 3'ü oranında geçici teminat vermesi gerekecek.

İlana ait detaylı bilgi içim TIKLAYINIZ