Kayseri'de bayramlıklar sahiplerine ulaştırılıyor

Başkanlığını CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer'in yaptığı Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği, anlamlı bir çalışmaya imza attı. Dernek, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık ulaştırdı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bayramlıklar sahiplerine ulaştırılıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de faaliyet gösteren Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği anlamlı bir çalışmayı hayata geçirdi. Başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer’in yaptığı dernek, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere bayramlıklar aldı. İlçe ve kent merkezinde tespit edilen çocuklara, bayramlıklar ulaştırıldı.

İhtiyaç sahibi çocuklarımıza  bayramlıklarını ulaştırıyoruz

Dernek Başkanı Ümit Özer, ‘Ramazan Bayramı öncesi bizler de çam sakızı çoban armağanı diyerek çıktık yola. Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği olarak, gönlü güzel insanların da desteği ile ihtiyaç sahibi çocuklarımız için bayramlıklar alıp, ulaştırıyoruz. Paylaşmanın ve dayanışmanın simgesi bayram, gerçekten şeker tadında geçsin, çocuklar bayramı bayram gibi yaşasın diye üzerimize düşeni yapıyoruz. Biliyoruz ki, çocuk gülerse dünya güler. Hep birlikte çınarın gölgesinde bu güzelliği paylaşmak ve umutları daha da büyütüp, yeşertmek dileğiyle’ mesajı paylaştı. 

Kayseri'de bayramlıklar sahiplerine ulaştırılıyor

Bayramlar paylaşma, dayanışma ve sevgi ile güzelleşiyor

Bayramların paylaşma, dayanışma ve sevgi ile güzelleştiğini kaydeden Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği Başkanı Umit Özer, ‘RamazanBayramı öncesinde çocukların yüzünü güldürmek, ihtiyaç sahibi yavrularımızın yüreklerinde bayram coşkusunu çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizle yaşatmak için Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği olarak bayramlıkları ulaştırmaya devam ediyoruz. Destek veren, dua eden herkese teşekkür ediyoruz. Paylaştıkça, bir ve beraber oldukça inanın çok daha güzelleşiyor her şey’ dedi. 

Kayseri'de bayramlıklar sahiplerine ulaştırılıyor