Kayseri'de bayram bitti çile başladı!

9 günlük bayram tatilinin ardından mesai başladı. Kayseri'de vatandaşlar ise sabah saatlerinde yollarda yoğunluk oluşturdu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de bayram bitti çile başladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

12 Nisan Cuma günü mesai bitimiyle başlayan Ramazan Bayramı tatili bugün sabah saatlerinde son buldu. Bayramını ailesi geçirmek isteyen vatandaşlar Kayseri’ye gelirken, Kayseri’de yaşayan fakat ailesi uzakta olan ya da bayram iznini tatil beldesinde geçirmek isteyen vatandaşlar şehir dışına çıktı. 

Kayseri'de bayram bitti kriz başladı!

Bayram tatilinde çalışanlar ise en çok yolların boş olmasına sevindi. Özellikle hafta içinde yoğun trafikte işe yetişmek için mücadele veren vatandaşlar bayram tatili süresince sakin yolların tadını çıkardı. 

Kayseri'de bayram bitti kriz başladı!

Bayram dönüşü ise cuma gününden itibaren başlayarak bugün son buldu. Mesai saatlerinin başlamasıyla birlikte ise Kayseri’de yoğun trafik yaşandı. Talas’tan Kartal Kavşağı’na giden yolda, Cumhuriyet Meydanı’nda ve daha birçok noktada uzun kuyruklar oluştu. 

Kayseri'de bayram bitti kriz başladı!

Tatilin ardından böyle bir manzara ile karşılaşacaklarının farkında olan vatandaşların bazılarıysa daha işe gitmeden yorulduklarını söyledi.