Kayseri'de başvurular yarın başlıyor, 19 Ocak son gün!

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Kocasinan Tarıma Dayalı İhtisas (Jeotermal Kaynaklı Sera) Organize Sanayi Bölgesi'ne yönelik açıklama yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de başvurular yarın başlıyor, 19 Ocak son gün!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Tarıma Dayalı İhtisas (Jeotermal Kaynaklı Sera) Organize Sanayi Bölgesi’ne yönelik çalışmalar sürüyor.  Müteşebbis Heyet Başkanlığını Vali Yardımcısı Şenol Esmer, Yönetim Kurulu Başkanlığını ise Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış’ın yaptığı Kayseri Tarıma Dayalı Sera İhtisas OSB’de alt yapı işleri için harekete geçildi. Kayseri-Kocasinan Tarıma Dayalı İhtisas (Jeotermal Kaynaklı Sera) Organize Sanayi Bölgesi hizmet alımı ihalesinin sonuçlandırılmasının planlandığı belirtildi. 

Kayseri'de başvurular yarın başlıyor, 19 Ocak son gün!

Hangi alanlarda ihale yapılacak?

Buna göre, yapılacak ihale kapsamında ‘Kayseri Tarıma Dayalı İhtisas TDİOSB alanına ait Kayseri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, 1/5000 Ve 1/2000 Ölçekli Genel Yerleşim Planı, Üst Yapı Modül Projeleri, İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Zemin Etüt Raporu, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, Parselasyon, Alt Yapı Uygulama Projeleri (Yol, Yağmur Suyu, Atık Su, Sulama Ve Kullanma Suyu, Jeotermal Isıtma Şebekesi ve Isı Merkezleri, Elektrik Ve Telekom Projeleri, Teknik Şartnameler Ve İhale Dosyası Hazırlanması işi için hizmet alımı yapılacaktır” denildi.

Kayseri'de başvurular yarın başlıyor, 19 Ocak son gün!

İhale süreci nasıl işleyecek?

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren ihale dosyasını için başvuru süreci yarın yani 02 Ocak 2024 Salı günü itibariyle başlıyor. Bu konuda Sanayi Mahallesi Kocasinan Bulvarı No:70 Kocasinan adresinde bulunan Ticaret Borsası hizmet binasından dosya temin bedeli ödedikten sonra teslim tutanağı alınabilecek. İhale teklif teslimi için son tarih 19 Ocak 2024 saati ise 15:00 olarak duyuruldu. Diğer yandan teklifler 19 Ocak 2024 Cuma günü  saat 16:00’da Kayseri Ticaret Borsası’ndan yapılacak oturumda açılacak. 

Kayseri Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi nedir?

Kayseri Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, tarıma dayalı sera üretimi ve ilgili sektörler için özel olarak tasarlanmış bir işletme alanıdır. 
Nasıl başvurulabilir? Başvuruları kabul etmek ve başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak için Kayseri Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yönetimine başvurulması gerekiyor.