Kayseri'de 20 ya da 30 TL'ye sinema! İşte gösterimdeki o film

Sinemaya gitmenin lüks olduğu, bilet fiyatlarının cep yaktığı, ekonomik sıkıntılar yüzünden insanların sinema gibi etkinliklere bütçe ayıramadığı şu günlerde Kayseri'de 20 ya da 30 liraya sinema hizmeti. İşte gösterimdeki yeni film. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 20 ya da 30 TL'ye sinema! İşte gösterimdeki o film
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sinema biletlerinin cep yaktığı şu günlerde Kayseri’de 20 ya da 30 TL’ye sinema keyfi. Yüksek bilet ücretleri nedeniyle sinema seyircisi her geçen gün azalıyor. Vatandaşlar artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle sinema bütçe ayıramıyor. İşte sinemaya gitmenin lüks olduğu şu günlerde Kayseri’nin Develi ilçe Belediyesi dikkat çeken sosyal bir etkinliğe imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde Ata Demirer'in başrol oynadığı Bursa Bülbül'ünü izleyiciye buluşturan belediye bu kez de “Zübeyde-Analar ve Oğullar” adlı filmi izleyiciyle buluşturuyor. İlçede bulunan Mustafa Aksu Kültür Merkezinde gösterime sunulan film 9 Kasım’a kadar izlenebilecek.  Seans başlangıç saatleri her gün 14:00 ve 19:00 olarak açıklandı. Yapılan açıklamada ayrıca öğrenci bileti 20 TL, tam bilet ise 30 TL.

Kayseri'de 20 ya da 30 TL'ye sinema! İşte gösterimdeki o film

2023 yapımı “Zübeyde-Analar ve Oğullar” filminin özeti
"Kahraman doğulur mu yoksa yetiştirilir mi?" konusunu düşündüren film, hakkında pek bilgi sahibi olmadığımız Zübeyde Hanım’ın, savaşlar, salgın hastalıklar, göçler ve yokluk içinde 6 çocuğundan 4’ünü ve eşini kaybederken ‘Mustafa’sını nasıl yetiştirdiğini beyaz perdeye yansıtıyor. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü bize hediye eden Zübeyde Hanım’ın ‘Sarı Paşa’sı ile yaşadığı çatışmaların, onun uğruna verdiği mücadelenin, dirayetinin ve cesaretinin anlatıldığı film, Cumhuriyet’in 100. yılına da anlamlı bir armağan.
Yönetmenliğini Cenk Yaz’ın yaptığı filmde Aslıhan Güner, Alican Yücesoy ve Emre Kınay gibi isimler de rol aldı. 

Kayseri'de 20 ya da 30 TL'ye sinema! İşte gösterimdeki o film