Kayseri'de 20 Gün arayla iki kardeş toprağa verildi
Kayseri'nin Yahyalı ilçesine bağlı Gazibeyli mahallesinde ikamet eden aile kısa süre içinde ikinci acı haberi aldı. Bağcı ailesi,20 gün içinde iki kardeşi son yolculuğuna uğurladı.
Kayseri'nin Yahyalı ilçesine bağlı Gazibeyli Mahallesi'nden kısa süre içerisinde ikinci kez aynı aileden ölüm haberi geldi. Yaklaşık 20 gün önce vefat eden ve mahallede "Cılbak Tevfik" olarak tanınan Tevfik Bağcı'nın ardından, kardeşi Mustafa Bağcı da hayatını kaybetti.
Kurban Bayramı'nın birinci günü hayatını kaybetti
Edinilen bilgilere göre Mustafa Bağcı, Kurban Bayramı'nın birinci günü hayatını kaybetti. Merhum Kasır Hoca'nın torunlarından, Abdurrahman Bağcı'nın oğlu olan Mustafa Bağcı, yoğun bakımda yaklaşık 20 gündür yaşam mücadelesi verdikten sonra tedavi gördüğü Kayseri Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 27 Mayıs 2026 tarihinde 59 yaşında hayata gözlerini kapatan Mustafa Bağcı'nın ölümü ailesini derin üzüntüye boğdu.
‘Vefat ettiğim gün bunu paylaş’
Mustafa Bağcı'nın oğlu tarafından yapılan duygusal paylaşımsa dikkat çekti. Bağcı'nın yaklaşık iki yıl önce çok beğendiği ve kendisi için hazırlatılan bir video için, "Vefat ettiğim gün bunu paylaş" şeklinde vasiyette bulunduğu belirtti. Merhumun oğlu Ömer Bağcı yaptığı paylaşımda, "Babam tüm sevdiklerine ve tanıdıklarına hakkını helal etmişti. Onun bu isteğini yerine getirmek için videoyu paylaştım" sözlerine yer verildi.

Edinilen bilgiye göre Mustafa Bağcı'nın cenazesi öğle namazına müteakip cenaze namazının ardından Bekteşli Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Mustafa Bağcı'ya Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

