KAYMEK'te ücretsiz dil kursu kayıtları başladı!
Kayseri Büyükşehir Belediyesi kapsamında kurulan KAYMEK bünyesinde ilk kez düzenlenecek olan ücretsiz dil kurslarının kayıtlarını başladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim ve kültür sanat kuruluşu KAYMEK bünyesinde ilk kez düzenlenecek olan ücretsiz İngilizce ve Almanca Konuşma Kulübü için kayıtların başladığı duyuruldu.
Başkan Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gösterdiği faaliyetlerle şehrin 6’ncı üniversitesi olarak anılan Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) zengin kurs çeşitliliği ile yeniliklere imza atmayı sürdürüyor.
Konuşma Kulübü’ne İngilizce ve Almanca konuşma becerisini geliştirmek isteyenler davetli
Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi KAYMEK’in ilk kez düzenleyeceği İngilizce ve Almanca Konuşma Kulübü için kayıtlar başladı.
Yabancı dil konuşma becerilerini geliştirmek, pratik yapmak ve kendine olan güvenini artırmak isteyenlere bulunmaz bir fırsat sunmaya hazırlanan KAYMEK, Konuşma Kulübü’ne İngilizce ve Almanca konuşma becerisini geliştirmek isteyenleri davet ediyor.
KAYMEK İhtisas tesisinde Çarşamba günleri öğe grubu olarak tamamen ücretsiz bir şekilde düzenlenecek kulüp için kayıtlar, www.kaymekonline.com adresinden yapılabilecekken İngilizce ve Almanca Konuşma Kulübü hakkında detaylı bilgi edinmek isteyenler 0 352 231 8031 numaralı telefondan bilgi edinebilecek.
