Kapanan yarım asırlık Saray Halı'da kaç kişi çalışıyordu! Kaç kişi işsiz kaldı?

Kayseri'nin Develi ilçesinde faaliyet gösteren 51 yıllık işletme kapanıyor. Saray Halı'nın Ocak ayı sonu itibariyle kapısına kilit vuracağı ifade edildi. Saray Halı'da 134 kişinin görev yaptığı ifade edildi.

Kapanan yarım asırlık Saray Halı'da kaç kişi çalışıyordu! Kaç kişi işsiz kaldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Develi ilçesinde faaliyet gösteren 51 yıllık işletme kapanıyor. Saray Halı'nın Ocak ayı sonu itibariyle kapısına kilit vuracağı ifade edildi. 
Temeli 1972 yılında Kayseri Develi’de atılan Saray Halı, 500,000 metrekare açık ve 100,000 metrekare kapalı alanda üretim yapıyordu. Boyama, İplik Dokuma, Apre-Konfeksiyon, Kalite Kontrol ve Teknik Destek birimleri ile sektörün en modern entegre fabrikaları arasında gösteriliyordu.
Kapanan yarım asırlık Saray Halı'da kaç kişi çalışıyordu! Kaç kişi işsiz kaldı? Saray Halı dünyanın bir çok ülkesine de ihracat yapıyordu. Yarım asırlık işletme 1 Şubat itibariyle artık faaliyetleri durduruyor. Bu durum bazı tepkileri beraberinde getirirken, Saray Halı’da kaç kişinin istihdam edildiği de merak konusuydu.
Kapanan yarım asırlık Saray Halı'da kaç kişi çalışıyordu! Kaç kişi işsiz kaldı?KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYORDU?
Edinilen bilgiye göre Ocak ayı sonu itibariyle makineleri durduracak ve faaliyetlerini sonlandıracak olan Kayseri’nin Develi İlçesindeki yarım asırlık işletme olan Saray Halı’da 134 kişi çalışıyordu. Bir diğer anlamda 134 kişi de işinden oldu. İşletmenin kapanması burada çalışan işçileri ve ailelerini de olumsuz etkileyecek.
 

Kayseri'deki yarım asırlık işletme kapanıyor! Özer'den sert tepki: Yazıklar olsun! Haberin detayları için TIKLAYIN

Kapanan yarım asırlık Saray Halı'da kaç kişi çalışıyordu! Kaç kişi işsiz kaldı?Kapanan yarım asırlık Saray Halı'da kaç kişi çalışıyordu! Kaç kişi işsiz kaldı?