KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Yeni Başkanı belli oldu!

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu Yeni Başkanı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu, Dr. Tayfun Türkoğlu Başkanlığında, Turkuaz Seramik A.Ş. Tedarik Zinciri Müdürü Yusuf Özkaya ev sahipliğinde toplandı.

Toplantının diğer katılımcıları Erkut İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Erkut Korkmaz, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Muka Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Kantarcı Kayaoğlu, Kayserigaz A.Ş. Genel Müdürü Adem Dinçay, Kilim Mobilya A.Ş. Kalite Yönetim Sistemleri Müdürü Veysel Aslankaya, Mix Kayseri Yaşam Merkezi Genel Müdürü Özlem Özgen, KalDer Kayseri Temsilcisi Salih Yalçın ve KalDer Kayseri Temsilciliği Eğitim, Etkinlik ve GençKal Sorumlusu Bilal Kızak idi.

Toplantıda,Kurul Başkanı Dr. Tayfun Türkoğlu, TSK’daki görevi gereği ataması ya da emekliliğinin gündemde olması nedeniyle kurul faaliyetlerinin aksamaması adına İstişare Kurulu Başkanlığı görevinden feragat etti.

Kurlun yeni başkanı ise oy birliği ile aynı zamanda KAYSO YK Üyesi olan Erkut İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yrd. ve Genel Müdürü Erkut Korkmaz oldu.

Türkoğlu, Kayseri’ye atandığı günden beri keyifle görev yaptığını; KalDer İstişare Kurulu’nda olmanın da kendisi için ayrı bir gurur olduğunu belirtti. Türkoğlu, KalDer Kayseri Temsilciliği’nin şube olma sürecinde Kayseri’den bir iş insanının başkanlık görevini üstlenmesinin anlamlı olacağını ifade etti. Erkut Korkmaz’a gönülden başarılar dileyerek görevi devreden Türkoğlu, Korkmaz’ınKalDer’i daha iyi yerlere taşıyacağına inandığını belirtti. Türkoğlu, İstişare Kurulu’na dahil olduğundan beri uyum içerisinden çalıştığını belirten ve kendisine destek veren kurul üyelerine de ayrı ayrı teşekkür etti.

                Yeni Başkan Erkut Korkmaz ise KalDer Ailesi içinde olmanın ayrıcalık olduğunu ve başkanlık görevine layık görülmesinin çok kıymetli bulduğunu belirtti. Korkmaz, KalDer’in misyonuna inandığın, Kayseri için güzel şeyler yapma gayreti içinde olduğunu ve üstlendiği görevin sorumluluğu gereği KalDer’i Kayseri’de çok daha iyi yerlere taşımayaçaba sarf edeceğini ifade etti. İlk hedeflerinin şube olmak olduğunu belirten Korkmaz, bu ortak hedefin bir takım çalışmasıgerektirdiğiniifade ederek tüm kurul üyelerinin her zamanki uyum ve desteğine ihtiyacı olduğunubelirtti. Korkmaz aynı zamanda KalDer Merkez Yönetiminin de desteğine ihtiyaçlarını yinelerken merkezle uyum ve işbirliklerini üst seviyede tutma gayreti içinde olacaklarını da sözlerine ekledi.

                Tüm kurul üyeleri Dr. Tayfun Türkoğlu’na emekleri için teşekkür ederken Korkmaz’a da hayırlı olsun dileklerini iletti.

Toplantı KalDer’in olağan faaliyetlerinin paylaşılması ve 5. Erciyes Mükemmellik Zirvesi’nin ana temasının tartışmaya açılması ile son buldu.