Kahramanmaraş, Antalya, Diyarbakır, Ağrı ve Kayseri dahil 15 ilde yapıldı

İçlerinde Kayseri'nin de yer aldığı 15 ilde eş zamanlı olarak 'Narkoçelik-3' operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda  101 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kahramanmaraş, Antalya, Diyarbakır, Ağrı ve Kayseri dahil 15 ilde yapıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İçlerinde Kayseri'nin de yer aldığı 15 ilde eş zamanlı olarak 'Narkoçelik-3' operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda  101 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı. 881 Kg Uyuşturucu Madde ele geçirildi

İçişleri bakanı Ali Yerlika sosyal medya hesbında;  "Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 15 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Narkoçelik-3' operasyonlarında 881 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. 101 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı." duyurdu.

Bakan Yerlikaya; 'Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz' dedi. 

Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; Hakkari, İstanbul, Ağrı, Antalya, Diyarbakır, Van, Tekirdağ, Aydın, Bitlis, Kayseri, Afyonkarahisar, Denizli, Balıkesir, Kahramanmaraş ve Isparta olmak üzere 15  ilde “NARKOÇELİK-3” operasyonları düzenlendi.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 1 kg metamfetamin ele geçirildi. 2 zehir taciri yakalandı.