"Kafemizin ismini öğrenciler koyacak"

&quotKafemizin ismini öğrenciler koyacak"
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sare Grup bünyesinde Kafe Restaurant yaklaşık bir hafta öncesinde hizmete girdi. Ancak ismi henüz belli değil, çünkü kafenin ismini üniversite öğrencileri belirleyecekler. Sare Grup Genel Koordinatörü Sinem Tokmak: “ Kafemizin ismini öğrenciler verecek çünkü hizmeti onlar alacak ve söz hakkı onların olacak” dedi.

Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde bulunan İletişim Fakültesi civarında hizmete giren kafe hakkında bilgi veren Sare Grup  Genel Koordinatörü Sinem Tokmak, “Burası hem akademisyenlerin hem öğrencilerin hizmet alabileceği bir konseptte düşünüldü. Haftada üç gün canlı müzik var misafirlerimizi aile ortamında ağırlamak hedefindeyiz” dedi.

Sinem Tokmak şunları söyledi: “Burada hem restaurant hem de kafe kısmımız aktif bir şekilde çalışıyor. Özellikle restaurant kısmında üniversitemizin akademisyenlerinin rahatça gelip öğle yemeklerini yiyebileceği, grup yemeklerini verebilecekleri; belki toplantılarını yapabilecek bir konsept ayarladık. Aşağı kat kafe kısmı. Öncelikle öğrencilerin rahatını düşündük. Haftada üç gün canlı müzik verdiğimiz işte kafe olarak hizmet vermeye başladık. Genel olarak bu üniversitede ilk olmasından kaynaklı bizim misyonumuz üniversitede görev yapan tüm çalışanlara, tüm akademisyenlere, eğitim alan tüm öğrencilere kaliteli hizmeti vermek. Burada onları bir aile ortamında ağırlamak, sağlıklı besinler vermek, mutlu olmalarını sağlamak genel amacımız böyle. Öğrenciler böyle kafeye oldukça fazla ihtiyaç duydukları için onlar için gerçekten hoş bir şey oldu.

O yüzden onlar bize çok sıcak yaklaşıyorlar. Bizde onlara çok sıcak karşılık veriyoruz. Zaten bu hizmeti onlar için yapıyoruz. Ortamın böyle çok sıcak, herkesin bir aile ortamında hissedebileceği atmosfer yaratmaya sebep olmuş oldu. Onlarda çok mutlular bizde çok mutluyuz” diye konuştu.

İSMİ ÜNİVERSİTE AİLESİ KOYACAK

Kafe restaurantın isminin şu an için belirlenmediğini, ismi hizmet alan öğrencilerin ve üniversite çalışanlarının vermesini istedikleri için anket  yaptıklarını söyleyen Sare Grup Genel Koordinatörü Sinem Tokmak, şöyle konuştu, “Burada söz hakkı öğrencilerin çünkü burası onlar için” dedi. Tokmak şöyle konuştu; “Şuan kafe-restaurantımızın henüz ismi netleşmedi. Çünkü biz düşündük mademki üniversite çalışanlarına ve öğrencilerine hizmet veriyoruz adını onlar koysunlar. Ve bir kampanya başlattık. Yaklaşık bir haftadır özellikle üniversitede öğrenim gören öğrenciler kafe için uygun gördükleri isimleri bize öneriyorlar biz bunlar arasında elemeler yapıyoruz, seçmeler yapıyoruz. Şuan iki isme kadar indik. Galiba bir iki gün içinde anketimiz netleşecek, ismimiz artık tabelamız asılacak. Bunun hoş tarafı da buraya buranın adını veren yine buranın öğrencileri olmuş olacak. Bence bu yaklaşımda çok karşılaşılan bir şey değildir. Öğrenciler de çok mutlular söz hakları var. Çünkü burası onlar için”

Haber: Fatma YIKILMAZ