İzmir'in, Kayserili Başkanına ziyaret

İzmir'in Kayserili Başkanı Onur Yiğit'e ziyaret. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık, Yiğit'i ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İzmir'in, Kayserili Başkanına ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık, İzmir'deki Kayserili Başkanı ziyaret etti. 

Aslen Kayserili olan isim İzmir Balçova'da Belediye Başkan adayı gösterilmişti. Yüzde 61.19'luk oy alarak, Balçova Belediye Başkanı seçilen Onur Yiğit, çalışmalarını sürdürüyor.

1984'te doğan Onur Yiğit, Celal Bayar Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Yiğit, İzmir 1. bölgede yer alan birçok özel sağlık kuruluşunda, kurucu üyelik ve yöneticilik yaptı. 2002 yılında CHP'ye üye olarak siyasi hayatına başlayan Yiğit, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Büyükşehir Meclisi Encümeni olarak görev yaptı. Onur Yiğit, evli ve 2 çocuk babası.

İzmir'in Kayserili Başkanına ziyaret

CHP'nin Merkez İlçe Balçova'da aday gösterdiği Yiğit, Kayseri Sarız doğumlu olan CHP İzmir eski Milletvekili Ali Yiğit'in oğlu. Eski Milletvekili Ali Yiğit, 1955'de Kayseri-Sarız ilçesinin bir dağ köyünde dünyaya geldi. Onur Yiğit ise İzmir'de dünyaya geldi 

İzmir'in Kayserili Başkanına ziyaret

CHP Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık, Yiğit'i ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti. Arık, 'İzmir Balçova Belediyesi Başkanımız Onur Yiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum.'  dedi.

İzmir'in Kayserili Başkanına ziyaret