İşte Kayseri'de ezber bozacak deprem raporunun tüm detayları…

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından açıklanan Kayseri'nin deprem raporu çarpıcı tabloyu gün yüzüne çıkardı. Rapor Kayseri ile ilgili ezberleri bozarken, Kayseri'de aktif fay hatlarının bulunduğu ifade edildi. Raporda Erciyes fay zonu ile ilgili olarak da 6.5-7 büyüklüğüne kadar deprem üretebileceğine de yer verildi.

İşte Kayseri'de ezber bozacak deprem raporunun tüm detayları…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından açıklanan Kayseri’nin deprem raporu çarpıcı tabloyu gün yüzüne çıkardı. Rapor Kayseri ile ilgili ezberleri bozarken, Kayseri’de aktif fay hatlarının bulunduğu ifade edildi. Raporda Erciyes fay zonu il eilgili olarak da 6.5-7 büyüklüğüne kadar deprem üretebileceğine de yer verildi.

’Kayseri Deprem Raporunun’’ çeşitli üniversitelerinden akademisyenlerin görüşleri alınarak, TMMOB’a bağlı odaların yapmış olduğu sempozyum, çalıştay ve kongre gibi bilimsel çalışmaların sonuç raporları ile Kayseri 2021 İRAP raporu incelenerek yaklaşık bir ay gibi bir sürede hazırlandığı ifade edildi. Rapor, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere çok sayıda kuruma da gönderildi. Raporda özellikle başta belediyeler olmak üzere bundan sonraki süreçte yapılması gereken acil çözüm önerileri de yer aldı. 
İŞTE MART AYI BAŞINDA AÇIKLANAN VE İLGİLİ KURUMLARA DA GÖNDERİLEN KAYSERİ DEPREM RAPORUNUN TÜM DETAYLARI... AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN