Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...

Kayseri ile ilgili hazırlanan deprem raporunda 'Kayseri'nin jeolojik yapısını incelediğimizde aktif fay hatları bulunmaktadır. Aktif faylardan Erciyes Fay Zonu geçmişte VIII (mercalli) şiddetinde deprem üretmiştir' denildi. Peki şiddet ölçeğine göre bu ne demek?

Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından açıklanan Kayseri’nin deprem raporunda Kayseri’de aktif fay hatlarının bulunduğu ifade edildi. Raporda Erciyes fay zonu ile ilgili olarak da mercalli şiddet ölçeğine göre 6.0-6.8 şiddetinde deprem üretebileceğine de yer verildi. Raporda "Kayseri’nin jeolojik yapısını incelediğimizde aktif fay hatları bulunmaktadır. Aktif faylardan Erciyes Fay Zonu geçmişte VIII (mercalli) şiddetinde deprem üretmiştir" ifadelerine yer verildi. 
(Kayseri, Kahramanmaraş merkezli depremi kaç şiddetinde hissetti? İşte cevabı. Elcuman açıkladı. Detaylar için TIKLAYIN)

Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...
AFAD Planlama ve Risk Azaltma Dairesi tarafından oluşturulan İRAP raporununa da değinilen çalışmada, "Kayseri’ de 6.0 ve 6.8 büyüklüğündeki depremlerin binalarda oluşabileceği hasarlara da" yer verildi. 
İŞTE MMO TARAFINDAN KAMUOYUNA YENİDEN DÜZENLENEREK AÇIKLANAN O RAPOR
Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...Kayseri'de olası depremin şiddeti ne kadar olur? İşte o rakam...