İşte Kayseri'de bayram havası

Kayseri'de sıcak havaların etkisi sürerken, vatandaşlar Kurban Bayramı'nda havanın nasıl olacağını merak konusu oldu. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından bayram havanın nasıl olacağına ilişkin hava tahmin raporu yayımlandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

İşte Kayseri'de bayram havası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sıcak havalar etkisini artırdı. Hava sıcaklıklarında yaşanan artış uyarıları peş peşe getirtti. Meteoroloji Genle Müdürlüğü tarafından sıcak havalara yönelik özellikle yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar uyarılırken ibadetlerin yerine getirileceği Kurban Bayramı’nda havanın nasıl olacağı merak konusu oldu. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri’nin hava tahmin raporu yayımlandı. 

Arife günü gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması beklenen Kayseri’de bayramda hava az bulutlu ve açık olacak. En düşük sıcaklığın 14 derece, en yüksek sıcaklığın ise 36 derece olacağı tahmin ediliyor. 

Diğer yandan Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yüksek sıcaklık uyarısı yapıldı. Uyarıda, “Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi.

İşte Kayserilileri bayramda bekleyen hava:

İşte Kayseri'de bayram havası