İki gün kaldı! Tüm Türkiye'nin gözü Kayseri'de

Tüm Türkiye'nin gözü Kayseri'de olacak. TRT 1'de her Cuma günü yayınlanacak olan Kara Ağaç Destanı dizisinde geri sayım başladı. Başrolünü Olgun Şimşek'in yapacağı dizi için son 2 gün. Karaağaç dizisi saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri Olayın Kayseri haberinde...

İki gün kaldı! Tüm Türkiye'nin gözü Kayseri'de

Kayseri’de, TRT 1’de yayınlanacak olan Kara Ağaç Destanı Dizisinin başlamasına 2 gün kaldı.

Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın da yakından ilgilendiği dizi için geri sayım başladı. Tüm Türkiye, bu dizinin başlamasını iple çekiyor. Kapadokyanın kapısı olarak da ün kazanan Soğanlı Vadisinde çekimi devam eden dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Kara Ağaç Destanı Dizisi için geri sayım başladı

Dizi, her Cuma günü saat 20:00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Kasım ayından buyana seyirciler, 23 Şubat’ta ilk bölümü yayınlanacak olan dizi için gün sayıyor. Olgun Şimşek’ten Hakan Boyav’a, Emre Kıvılcım’dan Özlem Conker gibi Türkiye’nin tanınmış ünlü oyuncularının yer alacağı dizi, Kayseri’nin Turizm cenneti olarak da adlandırılan Soğanlı Vadisine ayrı bir renk kattı.

İki gün kaldı! Tüm Türkiye'nin gözü Kayseri'de

Vali Çiçek, büyük önem veriyor

Vali Gökmen Çiçek, Yeşilhisar İlçesi’nde bulunan Soğanlı Vadisinin tanıtımında, mevcut turizm potansiyelinin artması için Kara Ağaç Dizisine büyük önem veriyor. Fragmanlarının büyük ilgiyle takip edildiği Kara Ağaç Destanı dizisinin son tanıtımında, ‘Geleneklerine ve sahip olduklarına bağlı, toprakları ve kurduğu ağalık düzeni için her şeyi göze alabilecek hırslı ve sert mizaçlı bir adam, Celal Ağa.’ Sözleri yer aldı. 

Karaağaç Destanı Dizisi’nde oynayacak oyuncular şu şekilde: 

Celal Ağa: Olgun Şimşek

Emre Kıvılcım: Ömer
Hakan Boyav: Latif
Özlem Conker: Asiye
Merih Öztürk: Gülnaz
Meltem Akçöl: Sultan
Kenan Ciniviz: Feyzo
Deniz Altan: Sevim
Ayten Uncuoğlu: Paşa Kadın
Oğulcan Arman Uslu: Merdo