Milyonların gözü Kayseri'deydi

Kayseri'de yaklaşık 3 aydır çekimi devam eden Kara Ağaç Destanı Dizisinin ilk bölümü TRT 1'den yayınlandı. Kayseri Soğanlı Vadisinde çekilen dizi, ilk bölümüyle milyonları ekrana kilitledi. Kara Ağaç Dizisinde hangi oyuncular sahne alıyor? Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Milyonların gözü Kayseri'deydi

Kayseri’de TRT 1’de her hafta yayınlanacak olan Kara Ağaç Destanı Dizisi, büyük ilgi gördü. Yaklaşık 3 aydır Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesi’nde turizm bölgesinde çekimi devam eden dizi, sevenleriyle buluştu.

Milyonların gözü Kayseri'deydi

23 Şubat’ta saat 20:00’de ilk bölümü yayınlanan Kara Ağaç Destanı Dizisini milyonlarca vatandaş ekran başında büyük bir keyifle izledi. Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın gözbebeği Soğanlı Vadisi’nde çekilen dizide toprak zemininde yaşanan bir güç mücadelesini anlatan hikaye sergilendi.

Milyonların gözü Kayseri'deydi

Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı dizi, Kayseri’de çekiliyor. Kapadokya’nın kapısı olarak bilinen Soğanlı Vadisinin büyüleyici güzelliğinde çekilen dizi, ilk bölümünde milyonları ekrana kilitledi. Başrollerinde Olgun Şimşek, Hakan Boyav, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Emre Kıvılcım gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kara Ağaç Destanı TRT 1 ekranında seyirci ile buluştu.

Milyonların gözü Kayseri'deydi

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı da, ‘Toprak zemininde yaşanan bir güç mücadelesini anlatan hikâyesinde insana ve yaşama dair pek çok şey bulacağımız bir dönem dizisi olan KaraAğaçDestanı’nın ilk bölümünü oyuncularımız, set ekibimiz ve kıymetli misafirlerimizle izledik. Yolu açık, izleyicisi bol olsun.’ İfadelerini kullanarak dizinin ilk bölümünü oyuncularla birlikte izledi. 
Karaağaç Destanı Dizisi’nde oynayacak oyuncular şu şekilde: 
Celal Ağa: Olgun Şimşek
Emre Kıvılcım: Ömer
Hakan Boyav: Latif
Özlem Conker: Asiye
Merih Öztürk: Gülnaz
Meltem Akçöl: Sultan
Kenan Ciniviz: Feyzo
Deniz Altan: Sevim
Ayten Uncuoğlu: Paşa Kadın
Oğulcan Arman Uslu: Merdo