Hesaplarını kontrol edin! Ödemeler yapıldı

Kayserili çiftçilerinde merakla beklediği haberi Tarım ve Orman Bakanlığı açıkladı. Destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına aktarıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Hesaplarını kontrol edin! Ödemeler yapıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili çiftçilerinde merakla beklediği tarımsal destek ödemeleri açıklandı. Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamada 4 destek kaleminde toplam 50 milyon 900 bin TL destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığı ifade edildi.

Konu ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığın’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Sertifikalı fidan kullanım desteği-Kırsal kalkınma yatırım desteği-Hayvan gen kaynakları desteği-Sertifikalı tohum kullanım desteği. Toplamda 50 milyon 900 bin TL tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor. Hayırlı ve bereketli olsun.” 

Hesaplarını kontrol edin! Ödemeler yapıldı

Diğer yandan dün bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kayseri’ye yapılan yatırımları sıraladı. İşte son 21 yılda Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Kayseri’ye yapılan şöyle; “son 21 yılda 58,7 milyar TL tarımsal destek ve yatırım. Baraj, gölet ve sulama başta olmak üzere 145 adet tesis hizmete alındı. 101 bin hektar arazide çalışma yapılarak 110 milyon fidan toprakla buluşturuldu. 3 bin 692 kırsal kalkınma projesi için 154,5 milyon TL hibe verilerek 3 bin 692 kişiye istihdam sağlandı. 1,8 milyon dekar alanda arazi toplulaştırması yapıldı.  ORKÖY desteklerinden 2 bin 450 aile faydalandı.”

Hesaplarını kontrol edin! Ödemeler yapıldı