Kayserispor bu kez son dakikada güldü 3-2

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk eden Mondihome Kayserispor, ikinci yarıda bulduğu gollerle başkent ekibini puansız gönderdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserispor bu kez son dakikada güldü 3-2
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 27’inci haftasında sahasında MKE Ankaragücünü konuk eden Kayserispor sahaya Bilal, Gökhan, Jeanvier, Arif, Carole, Kartal, Bourabia, Cardoso, Boa Morte, Ramazan, Nazon 11 ile çıktı. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü Emre Belözoğlu ise Kayserispor karşılaşmasına Bahadır, Mert, Radakovic, Mujakic, Atakan, Pedrinho, Tolga, Efkan, Chatzigiovanis, Bassogog, Sowe 11’i ile başladı. 
İlk yarının son dakikalarında kalesinde gördüğü 2 golle soyunma odasına 2-0’lık skorla mağlup giren Kayserispor ikinci yarıya adeta golle başladı. Karşılaşmanın 53. dakikasında sahneye çıkan Kayserispor’un yeni transferi Duckens Zazon farkı 1’e indi. Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında bu kez sahneye  Julian Jeanvier çıktı ve skoru 2-2’ye getirdi. 
Karşılaşmanın bu skorla biteceğinin düşünüldüğü anlarda Carlos Mane sahneye çıkarak sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golü attı.