Güven tazeleyen yönetimden ilk ziyaret!

Hafta sonu yapılan Anadolu Oto Galericiler Sitesi Olağan Genel Kurulu'nda yeniden seçilen Metin Tuzcuoğlu ve yönetimini ilk ziyaretini Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Güven tazeleyen yönetimden ilk ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hafta sonu kıran kırana geçen bir yarışın ardından bir oy farkla yeniden Başkan seçilen Anadolu Oto Galericiler Sitesi Başkanı Metin Tuzcuoğlu ve yönetimi Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tuzcuoğlu, güzel bir hizmet yarışının olduğunu ifade ederek, “Hamdolsun Anadolu Oto Galericiler Sitesi Olağan Genel kurulumuzu kavgasız, gürültüsüz, galerici esnafımıza yakışır bir şekilde atlattık. Güzel hizmet yarışının olduğu, heyecanlı bir seçim atlattık. Esnafımız kazandı. Bütün galerici esnafımıza, bizlere oy veren vermeyen, ki öyle bir ayrımımız hiçbir zaman olmadı, hepsine teşekkür ediyorum. Genç ve dinamik bir ekibiz. İnşallah bizlerden sonra bu bayrağı alacak arkadaşlarla beraber galerici esnafını, galericiler sitemizi daha da iyiye, daha ileriye nasıl götürürüz? Bu çalışmaları yapacağız.” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da yeni yönetime başarı dileklerini iletti.