Ertekin'den Kayseri eleştirisi, '30 bin insanı maça getiremiyoruz, bileti de biz alıyoruz'

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, '1 milyonluk şehirden 30 bin insanı maça getirmekte zorlanıyoruz üstüne biletini de biz alıyoruz' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Ertekin'den Kayseri eleştirisi, '30 bin insanı maça getiremiyoruz, bileti de biz alıyoruz'

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, "1 milyonluk şehirden 30 bin insanı maça getirmekte zorlanıyoruz üstüne biletini de biz alıyoruz. 30 bin kapasiteli stadyumun biletleri satışa çıktığı gün bitmeli" dedi.

Ertekin'den Kayseri eleştirisi, '30 bin insanı maça getiremiyoruz, biletide biz alıyoruz'

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in, Kayserispor maçlarına Kayserili vatandaşların ilgi göstermediğinden yankınmış, "Kayserispor’a maalesef şehir sahip çıkmıyor. Nüfusu 1 milyondan fazla olan şehirde sezonun belki de en önemli maçı olan Konyaspor maçında tribünü dolduramama kaygısı yaşanıyor" açıklamasında bulunmuştu.

Ertekin'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama sonrasında MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'da Ertekin'e destek vererek ve kuzey alt ve üst tribünden olmak üzere 1000 adet biletin ücretini karşılayacağını taahhüt etti.

Ertekin'den Kayseri eleştirisi, '30 bin insanı maça getiremiyoruz, biletide biz alıyoruz'

Ertekin, '30 bin kapasiteli stadyumun biletleri satışa çıktığı gün bitmeli'

Milletvekili Ersoy'un desteği sonrasında CEO Ertekin yeni bir açıklamada bulunarak, 'Şehir Kayserispora sahip çıkmıyor çıkışımın sebeplerinden biri taraftarın sahip çıkmaması' dedi.

Verdiği destekten dolayı Milletvekili Ersoy'a teşekkür eden CEO Ertekin'in açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Sayın vekilim 1000 bilet için çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Ama benim şehir Kayserispora sahip çıkmıyor çıkışımın sebeplerinden biri taraftarın sahip çıkmaması. 1 milyonluk şehirden 30 bin insanı maça getirmekte zorlanıyoruz üstüne biletini de biz alıyoruz. 30 bin kapasiteli stadyumun biletleri satışa çıktığı gün bitmeli. Kayserili saat kurmalı biletin satışa çıkacağı güne. Stadyumda olmak, o atmosferde olmak hayatın vageçilmezlerinden olmalı. “Sevdamız Kayserispor” diyoruz. O zaman bir paket sigara eksik içerek, 1 kahve noksan içerek, gerekirse bir gün işe/okula yürüyerek giderek 38 lira bulunur. Yeter ki aşk olsun, istek olsun. Buna rağmen yoksa bilet parası Kapalı Kale söyler, siz/biz çözeriz ama burada sorun 38 lirayı verememek değil, taraftarımızı yeniden tribüne çekmek. Benim çağrım tribüne küsmüş taraftara. Benim çağrım bu şehirde yaşayıp hiç maça gitmemiş olanlara. Küsenler unutsunlar kırgınlıklarını, hiç gelmeyenler de en azından bu maça gelsinler. Şehirleri ve takımları için en azından bunu yapsınlar" dedi.