CEO Ertekin'in 'Şehir sahip çıkmıyor' çağrısına MHP'li vekil Ersoy'dan destek

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan baki Ertekin'in 'Şehir Kayserispor'a sahip çıkmıyor' çağrısına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan destek geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CEO Ertekin'in 'Şehir sahip çıkmıyor' çağrısına MHP'li vekil Ersoy'dan destek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulu bulunan ve satış sürecinin devam ettiği Erciyes Anadolu Holding'de CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Ertekin, 'Şehir sahip çıkmıyor' çıkışı ile dikkat çekti.

Sosyal medya eleştirisi

'İnsan elindekinin değerini kaybedince anlıyor' diyen Ertekin, Kayserispor ile ilgili açıklamasında, 'Bursa’ya, Eskişehir’e, Sakarya’ya, Kocaeli’ne, Ordu’ya bakalım' diyerek,  şu ifadeleri kullandı: Sosyal Medya linç yeme korkusu ile insanların gerçek fikirlerini paylaşmak yerine etkileşim alacak populist fikirlerini dile getirdiği bir mecra olmaya başladı maalesef. Bugünün linç yiyeni de ben olayım o zaman. Kayseri yaşadığımız, doyduğumuz ayrılınca özlediğimiz şehir, sevdamız, şehrimiz. Kayserispor da şehrimizin en önemli markası, sosyalleştiğimiz, duygu birliği yaşadığımız, maçlarını iple çektiğimiz bir başka sevdamız. Kayserispor’a başta Özhseki bakan, Hulusi paşa, Baki vekil, Memduh başkan yani  3-5  siyasetçi, Vali bey ve 2-3 sanayici sahip çıkıyor. Ve her maç yağmur çamur, deplasman iç saha demeden takımın yanında olan Ahmet Dirgenali liderliğinde Kapalı Kale sahip çıkıyor. Kayserispor’a maalesef şehir sahip çıkmıyor. 

1000 adet maç bileti aldı

Ertekin'in bu yöndeki açıklamasına MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan destek geldi. CEO Ertekine'e seslenen ve 'Başkanım çok haklısınız,emekleriniz ve destekleriniz içinde teşekkür ederim' diyen Ersoy, 'Bende yine kuzey alt ve üst tribünden olmak üzere 1000 adet bilet ücreti olan 38 Bin TL’yi karşılayacağımı taahhüt ediyorum. (Kapalı Kale taraftar derneğimiz ile iletişime geçebilirsiniz) Tüm hemşerilerimizi Cumartesi günü saat:19:00’da Konyaspor maçına davet ediyorum. Sevdamız Kayserispor' dedi.