Ersoy'dan Pınarbaşı mesajı

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 2 Haziranda yeniden yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Seçim çalışmalarını yakından takip eden MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da yine Pınarbaşı'ya gitti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ersoy'dan Pınarbaşı mesajı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Martta yapılan Mahalli İdareler Seçimi’nin ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP), itirazlarının ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) itirazları haklı bularak Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesindeki seçimleri iptal etmişti. Kıyasıya bir rekabetin olduğu ilçe için YSK seçim günü olarak 2 Haziranı belirlemişti. Yeniden yapılacak seçim için partililer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Özellikle iki partinin milletvekilleri başkan adaylarına destek olmak amacıyla sürekli yanlarında yer alıyor. 

Ersoy'dan Pınarbaşı mesajı

Seçimler için geri sayım başlarken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yine Pınarbaşı’ya gitti. “Sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmadık” diyen Milletvekili Ersoy, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraflar da paylaştı.

Ersoy'dan Pınarbaşı mesajı

Ersoy, “Pınarbaşı’mızın yaylalarında sabahtan başlayarak sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmadık. Hemşerilerimizin Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Memduh Uzunluoğlu’na ve bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alaka için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Sevdamız Pınarbaşı. Sevdamız Kayseri.” ifadelerini kullandı. 


Ersoy'dan Pınarbaşı mesajı