Erciyes Üniversitesi'nde işe girenler belli oldu!

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) sözleşmeli olarak işe girenler belli oldu. İşe alınanlar Devlet Memurları Kanununa göre istihdam edilecek. Giderleri de özel ve öz gelir bütçesinden karşılanacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi'nde işe girenler belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) sözleşmeli olarak istihdam edilecek yeni personeller belli oldu. 16 Nisan 2024 tarihli 4/b sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. Buna göre asıl aday yerleştirme sonuçları açıklandı. İstihdam edilecekler, Üniversite Rektörlüğüne bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (b) fıkrasına göre istihdam edilecek.

Erciyes Üniversitesi'nde işe girenler belli oldu!

Başvurular nasıl yapıldı?

Başvurular, 'Kariyer Kapısı Sistemi' üzerinden alınmıştı. Üniversiteden yapılan açıklamada, 'Başvurular incelenmiş olup, en yüksek KPSS puanı alan adaydan başlamak üzere ilgili pozisyon sayısı kadar asıl ve bir katı kadar yedek aday belirlenmiş; başvurusu onaylananlar ile gerekli şartları taşımayan, eksik belge yükleyen ya da KPSS puanı ile sıralamaya giremeyen adaylara Kariyer Kapısı Sistemi aracılığı ile gerekli bildirimler yapılmıştır' denildi. 

Üniversite yönetimi tarih verdi

Asıl adayların istenilen belgelerle birlikte en geç 12 Haziran 2024 Çarşamba günü mesai bitimine  kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Belirtilen süre içinde müracaat etmeyen adaylar hakkından feragat etmiş sayılacak.

Erciyes Üniversitesi'nde işe girenler belli oldu!

Hangi alanlarda görev yapacaklar?

İstihdam edilecek personellerin çalışma alanları şu şekilde; büro personeli, hemşire, biyolog, diyetisyen, sağlık teknikeri, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeliç

Erciyes Üniversitesinde bundan sonraki süreçte sözleşmeli olarak görev yapacak personelin listesine ulaşmak için TIKLAYIN